Taksi Rovaniemi
Yrityksille

Yrityspalvelut

Odotatko vieraita tai tarvitsetko henkilökunnallesi kuljetuspalveluja? Yrityksille henkilö- ja pakettikuljetukset onnistuvat myös laskulle. Tarjoamme tällä hetkellä nettipohjaisen ilmaisen tilausjärjestelmän mm. hotelleille. Meiltä saa myös Taxi Butler -tilauspainikkeen, jolla tilaat kyydin asiakkaalle yhdellä napin painalluksella.

Oma taksitolppa yritystapahtumaan »

Tarvitsetko väliaikaisen taksitolpan tapahtumaasi? Väliaikainen taksitolppa ja tapahtuman nimetyt taksit ovat hyvä tapahtumaruuhkan helpottaja.

Tapahtuma, jossa omasta taksitolpasta on hyötyä, voi olla henkilökunnan pikkujoulut, kesäjuhlat tai messut. Taksilla liikkuminen on sujuvaa ja perille pääsee luotettavasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Taxi Butler -tilauspainike nopeuttaa kyydin saantia »

Taksi Rovaniemellä on käytössä Taxi Butler -tilauspalvelu. Hovimestarimme on helppo automaattinen tilauspainike, jolla tilaat Taksi Rovaniemen auton toimipaikkaasi vain nappia painamalla. Palvelua helpottava laite on asiakkaillemme maksuton.

Taxi Butler -palvelu on erinomainen apu mm. ravintoloiden eteispalvelussa, hotellien vastaanotossa tai messutapahtumissa. Sen avulla tilaat taksin ilman puhelinsoittoa ja aikaa vapautuu hyvään asiakaspalveluun.

Näppärän laitteen käyttöön ei tarvita erillistä nettiyhteyttä. Väsymätön Butler ei erehdy koskaan; toimipaikan yhteystiedot on asennettu laitteeseen jo valmiiksi.

Maksuton tilausportaali – helppo tapa tilata taksi »

Internet-pohjaisen tilausportaalin avulla taksin tilaus hoituu järjestelmällisesti ja asiakkaille saadaan toiveiden mukainen auto helposti.

Kun tilaat palvelun yrityksellesi, saat portaaliin oman tunnuksen ja salasanan. Niiden avulla palvelun voi ottaa käyttöön. Palvelun tilaaminen ja käyttöönotto on täysin ilmaista. Portaaliin voi rekisteröityä asiakkaasi, kun yrityksellä on oma yritystunnus.

Tilausportaalimme on erinomainen apulainen asiakaspalvelua tarjoavissa yrityksissä, kuten ravintoloissa, toimistoissa ja messuilla.

Portaalin kautta pystyt tilaamaan myös erikoispalveluita, kuten esim.

  • ennakkotilauksen
  • kiinteähintaisen kuljetuksen valitsemaasi määränpäähän

Ota yhteyttä, kun tarvitset tilausportaalin yrityksesi käyttöön.

Laskutuspalvelu apunasi »

Taksi Rovaniemeltä voi tilata erilaisia kuljetuspalveluita. Voimme tarjota ennakkotilauksella sekä kiinteähintaisia että mittariveloitukseen perustuvia kyytejä. Voimme myös tuottaa raportteja käyttämistänne yrityskuljetuksista.

Paketti- ja kirjelähetysten kuljetukset »

Taksi Rovaniemi auttaa, kun paketti- tai kirjelähetys täytyy saada nopeasti ja luotettavasti perille. Toimitus onnistuu myös todella nopealla toimitusajalla. Toimitamme lähetykset perille joka päivä kellonaikaan katsomatta. Ota yhteyttä, kun haluat nopean toimituksen kirjeille, kukille, lahjoille tai asiakirjoille.

Lentokenttänouto: Meet & Greet -palvelu »

Voit tilata meiltä Meet & Greet -lentokenttänoudon asiakkaallesi. Erikseen tilattavassa palvelussa kuljettajamme noutaa asiakkaan lentokentän tuloaulasta nimikyltin kera.

Yhteystiedot

Taksi Rovaniemi
Pulkamontie 6 G7
96900 Saarenkylä

0600 14000
info@taksirovaniemi.fi

Y-tunnus: 1041984-1

Luotettava Kumppani • Taksi Rovaniemi
Suomen Taksiliitto, jäsen • Taksi Rovaniemi
Taksi Rovaniemi